Pravi naslov za rešitev vašega odškodninskega primera
poravnava - pokliči za odškodnino

Odškodnina za smrt ali težjo invalidnost bližnjega

  • Je nesreča terjala smrt vašega bližnjega?
  • Ste v prometni nesreči izgubili ožjega družinskega člana?
  • Se je vaš bližnji v prometni nesreči utrpel trajno invalidnost?

Pokličite nas na 051 421-701 in z veseljem Vam bomo pomagali

Če se pripeti huda nesreča osebi ter ob tem bodisi izgubi življenje, bodisi postane težji invalid, to prizadene tudi njene bližnje ter zaradi tega pusti posledice tudi pri njih. V primeru, če je prišlo do takšne situacije, ste upravičeni do odškodnine. Kot bližnji se štejejo ožji družinski člani, to pa so Vaši otroci, zakonec oziroma zunajzakonski partner, starš… Takšni primeri so lahko zelo kompleksni in njihovo dokazovanje je lahko zapleteno.

Zato je pomembno, da nas pokličete ter obrazložite situacijo, mi pa Vam bomo pomagali priti do ustrezne rešitve ter vam svetovali kako ravnati in katero dokumentacijo pridobiti.

Tagi: odškodnina za smrt v prometni nesreči, odškodnina za smrt bližnjega, odškodnina v primeru smrti, višina odškodnine zaradi smrti v prometni nesreči, odškodnina za primer smrti, odškodnina zaradi smrti, denarno nadomestilo v primeru smrti, višina odškodnine v primeru smrti

Naše brezplačno odškodninsko svetovanje in pomoč v primeru odškodnin za telesne poškodbe Vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kar pomeni, da nas lahko kadarkoli pokličete na telefonsko številko 051 421-701, izpolnite »Obrazec za prijavo nezgode« ali pošljete e-pošto na naslov info@poravnava.net.