Pravi naslov za rešitev vašega odškodninskega primera
poravnava - pokliči za odškodnino

Odškodnina v primeru prometne nesreče

  • Ste bili po tuji krivdi poškodovani v prometni nesreči?
  • Ste bili kot sopotnik poškodovani v prometni nesreči?
  • Ste bili pešec ali kolesar poškodovani v prometni nesreči?
  • Ste povzročili prometno nesrečo in ste bili pri tem poškodovani?
  • Ali je neznano vozilo povzročilo prometno nesrečo in ste bili pri tem poškodovani?
  • Ali je voznik iz tujine povzročil prometno nesrečo in ste bili pri tem poškodovani?

V vseh navedenih primerih ste upravičeni do pravične in primerne denarne odškodnine, ki vam bo nadomestila premoženjsko in nepremoženjsko škodo nastalo kot posledica prometne nesreče.

Pokličite nas na 051 421-701 in z veseljem Vam bomo pomagali

Odškodnina Vam pripada v najrazličnejših primerih prometnih nesreč. Do odškodnine ste upravičeni, če ste bili poškodovani v prometni nesreči, ki je nastala po tuji krivdi, če ste bili poškodovani v prometni nesreči kot sopotnik, pešec ali kolesar, če je povzročilo prometno nesrečo neznano vozilo ali pa voznik iz tujine. Poleg tega pa ste upravičeni do denarne odškodnine tudi v primeru, če ste se poškodovali v prometni nesreči, ki ste jo povzročili sami (AO-PLUS zavarovanje).

V primerih, ko vam pripada odškodnina, pa je ta lahko precej različna. Odškodnina je odvisna tako od obsežnosti poškodb, kot tudi od Vašega ravnanja takoj po nesreči. Zato je pomembno, da nas za primer odškodnine kontaktirate v najkrajšem možnem času ter nam obrazložite nastalo situacijo, mi pa vam bomo brezplačno svetovali, kako ravnati po prometni nesreči, da bi bila odškodnina za vaše poškodbe čimbolj primerna in pravična.

Odškodnina se po podpisu poravnave v celoti, neposredno nakaže na oškodovančev račun.

Dokumentacija, ki je potrebna za izpeljavo odškodninskega postopka v primeru prometne nesreče

Tagi: prometne nesreče, prometna nesreča, prometna nesreča odškodnina, odškodnina iz naslova prometne nesreče, odškodnina pri prometni nesreči, odškodnina za prometno nezgodo, odškodnine za prometne nesreče, odškodnina v prometni nesreči, poškodbeni list, izvensodna poravnava prometna nesreča, višina odškodnine, odškodnina za poškodbe v prometni nesreči, prometna nesreča s telesnimi poškodbami

Naše brezplačno odškodninsko svetovanje in pomoč v primeru odškodnin za telesne poškodbe Vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kar pomeni, da nas lahko kadarkoli pokličete na telefonsko številko 051 421-701, izpolnite »Obrazec za prijavo nezgode« ali pošljete e-pošto na naslov info@poravnava.net.