Pravi naslov za rešitev vašega odškodninskega primera
poravnava - pokliči za odškodnino

Odškodnina za poškodbe na nevarni površini

  • Ste se poškodovali na cesti, pločniku, trgu ali na drugem javnem mestu?
  • Ste se poškodovali na javni prireditvi, organiziranem koncertu ali na javnem zborovanju?
  • Ste se poškodovali smučišču, plaži ali kopališču?
  • Ste se poškodovali na postajališču ali na javnem prevoznem sredstvu?

Pokličite nas na 051 421-701 in z veseljem Vam bomo pomagali

Morda Vam še ni znano, vendar Vam tudi v primeru nesreče, ki se Vam pripeti na javnem mestu, pripada odškodnina. Tako Vam pripada odškodnina, če se Vam pripeti nesreča na cesti, pločniku, trgu… Ravno tako ste upravičeni do odškodnine v primeru nesreče na javni prireditvi, javnem zborovanju ali organiziranem koncertu. Velikokrat pa pride do nesreč ob različnih športnih aktivnostih. Zato je pomembno, da se zavedate, da Vam pripada odškodnina tudi v primeru nesreče, ki se Vam je pripetila na smučišču, na plaži ali na kopališču. Ravno tako pa Vam pripada odškodnina v primeru, ko se zgodi nesreča ob uporabi sredstev javnega prevoza ali pa na javnem postajališču.

V vseh omenjenih primerih je za prisoditev primerne odškodnine zelo pomembno pravilno ravnanje. Zato nas v primerih nesreče, ki so se vam zgodile na javnem mestu, čimprej kontaktirajte, da Vam lahko svetujemo kako ravnati po sami nesreči, da boste pri uveljavljanju odškodnine čimbolj uspešni.

Dokumentacija, ki je potrebna za izpeljavo odškodninskega postopka v primeru poškodbe na javnem mestu

Tagi: poškodba na pločniku, poškodba na javnem mestu, poškodba na javni prireditvi, nesreča na javnem mestu, poškodba na javnem prostoru, poškodba na nevarni površini

Naše brezplačno odškodninsko svetovanje in pomoč v primeru odškodnin za telesne poškodbe Vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kar pomeni, da nas lahko kadarkoli pokličete na telefonsko številko 051 421-701, izpolnite »Obrazec za prijavo nezgode« ali pošljete e-pošto na naslov info@poravnava.net.