Pravi naslov za rešitev vašega odškodninskega primera
poravnava - pokliči za odškodnino

Odškodnina v primeru poškodbe na delovnem mestu

  • Ste se poškodovali na delovnem mestu?
  • Ste se poškodovali na poti na delovno mesto ali iz delovnega mesta?
  • Ste se poškodovali na službenem potovanju?
  • Ste se poškodovali, ker ni bilo poskrbljeno za ustrezno varnost pri delu?

V vseh zgoraj navedenih primerih ste upravičeni do pravične in primerne denarne odškodnine, ki vam bo nadomestila premoženjsko in nepremoženjsko škodo nastalo kot posledica nesreče pri delu ali na delovnem mestu.

Pokličite nas na 051 421-701 in z veseljem Vam bomo pomagali

Tudi v različnih primerih nesreč na delovnem mestu Vam pripada odškodnina. Tako ste upravičeni do odškodnine, če ste se poškodovali na delovnem mestu pri opravljanju dela, na službenem potovanju, ravno tako pa tudi v primeru, če na Vašem delovnem mestu ni bilo ustrezno poskrbljeno za varnost in zdravje pri delu. Za nesrečo na delovnem mestu pa se šteje tudi nesreča, ki se Vam je pripetila bodisi na poti na delo ali z dela. Za prisojeno odškodnino je pri nesreči na delovnem mestu zelo pomembno pravilno ravnanje, saj se v primeru nepravilnega ravnanja nesreča ne bo štela za nesrečo na delovnem mestu in v najslabšem primeru ne bi bili upravičeni do odškodnine. Zato je pomembna ažurnost, pri čemer pa Vam lahko pomagamo, če nas pokličete v najkrajšem možnem času po nesreči pri delu.

Odškodnina se po podpisu poravnave v celoti, neposredno nakaže na oškodovančev račun.

V primeru poškodbe pri delu je ključnega pomena, da pridobite zapisnik o poškodbi pri delu (Obrazec ER-8). Zato je pomembno, da se dogovorite z Vašim delodajalcem, da sestavita zapisnik o poškodbi pri delu.

Dokumentacija, ki je potrebna za izpeljavo odškodninskega postopka v primeru poškodbe na delovnem mestu

Tagi: poškodba na delovnem mestu, poškodbe na delovnem mestu, nesreča na delovnem mestu, nezgoda na delovnem mestu, nesreče na delovnem mestu, odškodnina za poškodbo na delovnem mestu, kako do odškodnine za nezgodo na delovnem mestu, nezgoda na delu odškodnina, odškodnina nesreča na službeni poti

Naše brezplačno odškodninsko svetovanje in pomoč v primeru odškodnin za telesne poškodbe Vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kar pomeni, da nas lahko kadarkoli pokličete na telefonsko številko 051 421-701, izpolnite »Obrazec za prijavo nezgode« ali pošljete e-pošto na naslov info@poravnava.net.