Pravi naslov za rešitev vašega odškodninskega primera
poravnava - pokliči za odškodnino

Kako ravnati po prometni nesreči

V primeru prometne nesreče je priporočljivo, da zna vsak voznik pravilno ravnati in najprej ustavi vozilo, v čim krajšem času zavaruje kraj nesreče ter pomaga morebitnim poškodovanim v prometni nesreči.

Z vidika uveljavljanja odškodnine je ob nastanku prometne nesreče potrebno pridobiti podatke vseh soudeležencev v prometni nesreči:

Pokličite nas na 051 421-701 in z veseljem Vam bomo pomagali

V kolikor je kdo od udeležencev prometne nesreče utrpel hude telesne poškodbe, ali če je nastala večja materialna škoda, na kraj dogodka pokličemo policijo. Slednjo pokličemo tudi v primerih, ko se udeleženci ne morejo sporazumeti o krivdi ali kateri od udeležencev noče posredovati svojih podatkov ali, če sumimo, da je soudeleženec pod vplivom alkohola. Prav tako policijo pokličemo, če je v nesreči udeleženo vozilo tuje registracije. Tako bo iz omenjene dokumentacije razvidno kdo je odgovoren za nastanek prometne nesreče ter iz katere vrste avtomobilskega zavarovanja boste upravičeni do izplačila odškodnine.

Podrobneje na: pogosta vprašanja

Tagi: kako ukrepamo v primeru prometne nesreče, ravnanje v prometu nesreče, kaj v primeru prometne nesreče, kako ravnati v primeru prometne nesreče, v primeru avtomobilske nesreče, ravnanje v primeru prometne nesreče, nastanek prometne nesreče, postopek v primeru prometne nesreče, pravilno ravnanje v primeru nesreče, ravnanje v primeru nesreče, zavarovanje prometne nesreče, uveljavljanje odškodnine pri prometni nesreči

Naše brezplačno odškodninsko svetovanje in pomoč v primeru odškodnin za telesne poškodbe Vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kar pomeni, da nas lahko kadarkoli pokličete na telefonsko številko 051 421-701, izpolnite »Obrazec za prijavo nezgode« ali pošljete e-pošto na naslov info@poravnava.net.