Pravi naslov za rešitev vašega odškodninskega primera
poravnava - pokliči za odškodnino

Odškodnina za poškodbo v primeru nezgode na zasebnem objektu

  • Ste se poškodovali pred ali v trgovskem centru, trgovini, butiku, ipd.?
  • Ste se poškodovali pred ali v restavraciji, gostilni, bar-u, pub-u, ipd.?
  • Ste se poškodovali pred ali v diskoteki, nočnem klubu, ipd.?
  • Ste se poškodovali pred ali v stanovanjski hiši, bloku ali stolpnici?

Pokličite nas na 051 421-701 in z veseljem Vam bomo pomagali

Nesreče se dogajajo tudi v zasebnih prostorih. Tudi v teh primerih Vam pripada odškodnina za poškodbe, ki ste jih doživeli ob nesreči, ki se Vam je pripetila bodisi pred trgovskim centrom, bodisi v samem centru, v trgovini, butiku ter ostalih prodajalnah. Do odškodnine ste upravičeni tudi v primeru poškodbe, ki se Vam je pripetila pred ali v restavraciji, baru ali pubu. Poleg omenjenih situacij pa Vam odškodnina pripada tudi v primeru, če se Vam nesreča pripeti v stanovanjski hiši, v bloku ali stolpnici.

V primerih teh nesreč je zelo pomembno, da pridobite relevantno dokumentacijo in podatke o zavarovalni polici, kjer so zasebni prostori zavarovani. Zato nas pokličite v čim krajšem možnem času, da Vam bomo lahko svetovali, katera dokumentacija je potrebna, da bi bil Vaš odškodninski zahtevek v čim večji meri uspešen.

Naše brezplačno odškodninsko svetovanje in pomoč v primeru odškodnin za telesne poškodbe Vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, kar pomeni, da nas lahko kadarkoli pokličete na telefonsko številko 051 421-701, izpolnite »Obrazec za prijavo nezgode« ali pošljete e-pošto na naslov info@poravnava.net.